Снимка: БулфотоНаследниците на известен български композитор са изнудвали за пари участничка в

...
Снимка: БулфотоНаследниците на известен български композитор са изнудвали за пари участничка в
Коментари Харесай

Грандиозен скандал разтърси Пирин фолк. Момиче е

Снимка: Булфото

Наследниците на прочут български композитор са изнудвали за пари участничка в " Детски Пирин фолк ", написа вестник " Телеграф ".

Майката на Елица Камбурова е имала уговорска с тях да дадат правата за песента, с която да се показа на фестивала, само че откакто публично детето е утвърдено за присъединяване, дъщерите на създателя почнали да й желаят повече пари. До последно родителите са преговаряли с наследниците на маестрото, само че не съумели да реализират съглашение. Сумата се оказала непостижима за тях и се наложило да изтеглят детето от присъединяване му във фестивала. 

Организаторите даже предложили Елица да приготви друга ария, само че времето за това се оказало прекомерно малко. Така в последния миг на мястото на Камбурова излезе Мария Недялкова, която е била първа запаса. 

Третото издание на фестивала " Детски Пирин фолк " провокира взрвив от страсти за участници и фенове в Летния спектакъл на град Сандански. Талантът и съвършеното театрално държание на 20-те уастници на възраст сред 8 и 15 години от всички краища на България получиха нестихващи овации. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР